2016-11-12 16:15:31• hírek • Kocsis Zoltán

Újabb ráadásgóllal már 3. az Olimpia

George Tudoran 91. percben szerzett góljának köszönhetően sorozatban harmadszor hagyhatta el győztesen a pályát saját stadionjában az Olimpia. A Chindia Targoviste legyűrése egyben azt is jelenti, hogy a sárga-kékek felléptek a bajnoki tabella harmadik fokára.

A kellemetlen novemberi esőben, felázott, mély talajon a két gárda sokáig gyűrte egymást a XVI. forduló meccsén. A három pontról végül a nem sokkal korábban Andrei Ludusan helyére beálló George Tudoran gólja döntött. A középpályás pazar passzt kapott baloldalról, a 11-es pont közeléből pedig magabiztosan vágta a hálóba a labdát.

Ez volt a középpályás harmadik találata az idei szezonban, korábban a Sepsi és a Berceni ellen talált be. Nem ez az első meccs, amelyet az Oli a ráadásban szerzett góllal nyert meg. Emlékezhetünk rá, a Nagyváradot Mihai Onicas 94. percben lőtt félpályás találatával verte meg a szatmári alakulat.

A forduló eseményeihez tartozik, hogy a Berceni nem lépett pályára Calarasi-on, a játékosok ezzel tiltakoztak a klubot érintő anyagi problémák ellen. Amennyiben még egy találkozón nem lépnek pályára, az egyesületet kizárják a bajnokságból. Néhány hete a Pankotai Sólymok már elvéreztek...

Győzelmével az Olimpia fellépett a bajnoki tabella harmadik fokára, 6 ponttal lemaradva a Juventus és 4-gyel a Brassó mögött. A helyzet azonban még változhat, amennyiben ugyanis a Sepsiszentgyörgy vasárnap legyőzi hazai pályán a Foresta Suceavát, akkor visszajön az Olimpia elé.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: